Programvaror

När det gäller att lösa våra kunders affärsutmaningar har vi på RedBridge valt programvaror med öppen källkod. Det ger frihet istället för inlåsningar.

Livet och näringslivet är fullt av vägval. Vi har valt Open Source för att ligga i framkant.

I öppna miljöer delar man med sig av kunskap och får själv ta del av alla de senaste framstegen. Det driver fram ständiga förbättringar och bidrar till hela samhällets teknikutveckling.

Öppet betalar sig

För många av våra kunder har bytet till Open Source lett till direkta kostnadsbesparingar. Man slipper bygga in sig i ett hörn som det sedan blir svårt att ta sig ur.

Vi guidar dig

Vår uppgift är att lotsa dig genom alla möjligheter och visa vägen till rätt val. Vi har koll på vad som händer med programvarorna och håller dig konstant uppdaterad.

Trygga partners

En stor del av våra programvaror är frukten av vårt omfattande samarbete med Red Hat, som är en inspirationskälla när det gäller Open Source.

Skapa en driftssäker miljö på dina villkor

Vårt erbjudande är brett och vi håller oss ständigt uppdaterade på förändringar som görs i de nya releaserna. Några exempel på programvaror och områden vi erbjuder är operativsystem, infrastruktur, storage, databaser, containers och automatisering.

Berätta mer

Med oss som partner väljer du rätt

Målet är alltid att din organisation ska få maximal nytta och effektivitet utan teknologiska inlåsningar och beroenden till leverantörer. Vi ser till att du alltid har en kunnig person att diskutera med när du står inför svåra vägval.

Berätta mer