Konsulttjänster

Våra arkitekter, utvecklare och systemingenjörer står redo att bygga kraftfulla lösningar och optimera din affär.

Innovera och förbättra. Vi hjälper dig med att utveckla och optimera din IT.

Då och då behöver alla en superhjälte eller två som kan lösa upp gamla knutar och öppna nya dörrar. Vi står redo att bygga kraftfulla lösningar som lyfter din affär.

Infrastruktur

Vår långa erfarenhet av infrastruktur, arkitektur och agilt arbete gör att dina releaser vilar i trygga händer. Då kan nya idéer snabbt komma ut till kunderna och lyfta din affär.

Systemutveckling

Få hjälp med att bygga robusta och innovativa lösningar. Våra konsulter har många års erfarenhet av att utveckla komplex mjukvara.

Smart och långsiktigt

Vi hjälper dig gärna att tänka smart och långsiktigt när du har fastnat, ska skapa något nytt eller bara behöver stärka kompetensen inom ett område.

Öppna miljöer är optimala miljöer

Vårt val att jobba med Open Source: öppna standarder och öppen källkod, säger mycket om vilka vi är. Vi ser kunskap som något som ska delas, för då utvecklas vi alla snabbare. När vi är generösa och transparenta blir det vi bygger hållbart och stabilt. Då fortsätter våra kunder att komma till oss för att de är nöjda med det vi gör, inte för att vi har låst in dem i en stängd lösning.

Berätta mer

DevOps i vårt DNA

För att både kunna innovera och förbättra krävs samsyn och samarbete. Därför har vi byggt upp en DevOps-kultur som grund för allt vi gör i vår konsultverksamhet. Med mera samarbete och bättre kommunikation når vi de bästa resultaten. Allt som krävs är att vi väljer öppenhet.

Berätta mer

Relaterade kundcase

Läs några av våra kunders berättelser om hur vi samarbetat för att lösa affärsproblem med hjälp av våra konsulttjänster.

Logo for Region Kalmar Län

Region Kalmar Län Case

Konsulter
Den Kubernetes-baserade OpenShift-plattformen har gett Region Kalmar Läns tekniska systemförvaltning...
scania logga

Scania Case

Konsulter
RedBridges utvecklare och arkitekter hade en ledande roll i att skapa ett modernt verktyg för inform...