Snabb drift som funkar. Punkt.

Drift betyder att vi tar ansvar för att din kund kommer åt din tjänst med de snabbaste laddningstiderna, utan avbrott. Vi säger aldrig att problemet är någon annans.

Vissa saker ska bara fungera, helt undantagslöst.

Ljuset ska tändas, bilen ska starta, kylen ska vara kall. Vi tar ansvar för din IT-drift hela vägen till din slutkund, som om den vore vår egen.

SLA hela vägen

Tillsammans med er ser vi till att det funkar hela vägen till er egen slutkund, 24/7 och 365 dagar om året. Vi tar helt enkelt ett större ansvar.

DevOps i DNA

DevOps en viktig ledstjärna och för oss handlar det om kommunikation. Brobyggen mellan driften och utvecklarna är en del av vår kultur sedan länge.

Ni gör det ni är bäst på

När din personal får avlastning i sitt dagliga arbete från de mindre glamorösa jobben, som patchningar, säkerhetsuppgraderingar, övervakning 24/7 med larm, logghantering och incidenthantering kan ni koncentrera er på det ni är bäst på. Det många tycker är tråkigt och kanske svårt, tycker vi är kul och utmanande - det är vår passion helt enkelt.

Berätta mer

Molnet där det passar

Många vill till molnet idag, antingen helt och hållet eller i delar. Särskilt för helt nya företag med ambitionen att växa finns det stora fördelar med extrem skalbarhet och möjlighet till snabb utveckling i kombination med trygghetsskapande tjänster som övervakning och återställning. Vi är mångåriga partners med AWS och vill du gå molnvägen kan vi lotsa dig förbi vanliga fallgropar och onödiga kostnader.

Berätta mer

Relaterade kundcase

Läs några av våra kunders berättelser om hur vi samarbetat för att lösa affärsproblem med hjälp av våra tjänster inom drift.

Åhléns logga

Åhléns case

Drift
När Åhléns skulle lansera sin första e-handelstjänst 2016 föll valet av driftspartner på RedBridge. ...
mathem logga

Mathem case

Drift
Sveriges största matbutik på nätet. Sedan 2011 har RedBridge tagit hand om drift av butikens e-hande...