Javautvecklare

(Jonas Larson)

Javautvecklare

RedBridge startade sin verksamhet 2003 med visionen att hjälpa våra kunder att införa en kostnadseffektiv IT-miljö baserad på Open Source och öppna standarder. Initialt fanns vårt fokus på att flytta kunder till Linux som serverplattform, men över tiden har vi framgångsrikt tagit oss in på många fler områden såsom systemutveckling, databaser, infrastruktur och drift.

Våra kunder finns idag i många branscher och i olika storlekar, allt från medelstora Internettjänsteföretag och myndigheter hela vägen upp till stora internationella företag, som nyttjar sig av våra konsulter för att bygga affärskritiska och internationellt tillämpade lösningar.

Vi är idag 20 anställda med i snitt nio års yrkeserfarenhet. Vi är allihopa väldigt entusiastiska i det vi gör och ett antal av oss har talat på större IT-konferenser där vi har haft möjligheten att både förmedla vår kunskap och byta erfarenheter med våra kollegor i IT-branschen.

Vi söker nu duktiga Javautvecklare som vill vara delaktiga i byggandet av ett större företag och som vill förmedla sin kunskap både bland sina kollegor på RedBridge och ute i uppdrag hos kund.

För att lyckas i rollen som konsult hos RedBridge ser vi att du bör ha minst fyra års yrkeserfarenhet. Som person bör du vara nyfiken, driven och social och om du kan andra programmeringsspråk såsom JavaScript, Scala eller Python ser vi det som en stor fördel.

Vill du vara med och hjälpa oss bygga våra kunders framtid? Tveka då inte, utan hör av dig med ett personligt brev och CV till konsultchef för mjukvaruutveckling Daniel Pfeifer (daniel@redbridge.se) eller VD Stefan Andersson (stefan@redbridge.se).