DevOps

(Jonas Larson)

DevOps

RedBridge idé är att vara med i förändringen av Linux och Open Source marknaden i Sverige. Vi arbetar aktivt med att föra in Open Source strategier och produkter i företag och organisationer.

Vårt erbjudande till företag och organisationer är konsulttjänster och produkter baserat på Open Source, för att kunna införa IT infrastruktur och funktioner med maximal kundnytta.

Vi söker personal med gedigen Linux (eller arbetat med Unix) kompetens som har praktisk erfarenhet från stora kunder och organisationer. Det är en fördel om du kan agera som projektledare och/eller IT-arkitekt.

Din profil

Bakgrund och erfarenheter Du är en Linux (unix) systemadministratör/konsult som har varit med ett tag och känner dig bekväm i rollen som drivande person hos kunden.

Du har god generell datorkompetens, gärna databas och applikationsserver kunskaper. Oracle databas, MySQL, WebLogic Server, Apache, Resin och JBoss Application Server är områden som är meriterande.

Du kan shell-script, python, php, Java, Perl, C, C++, eller något annat programmeringsspråk.

Du kan arbeta självständigt, är en god problemlösare med intresse och förmåga att lyssna på, förklara för och hantera användare och kravställare.

Personliga egenskaper

  • Du har stor nyfikenhet och engagemang inom databasområdet!
  • Drivs av att hjälpa kunderna med sina problemställningar!

Vi erbjuder

  • En spännande resa där vi tillsammans arbetar för att göra kunderna nöjdare.
  • Ett trevligt och lättsamt gäng som vill göra skillnad.
  • En intressant tjänst där du får arbeta med Open Source marknadens ledande produkter.
  • Stora möjligheter att påverka din roll.
  • En möjlighet till vidareutbildning inom systemadministration/arkitektur.

Om du vill veta mer kan du kontakta VD Stefan Andersson ( stefan@redbridge.se ) eller infrastrukturkonsultchef Jonas Feist ( jonas.feist@redbridge.se )