img 25 Augusti 2016

Uppdrag: Klockren passage genom den kinesiska muren

En av världens tuffaste brandväggar är den som Kina satt upp för att skydda sin befolkning mot västvärldens digitala faror som Facebook och Twitter. Klockvarumärket Triwa hade som mål att komma in digitalt på den kinesiska marknaden. Vägen in gick via RedBridge.
img 21 April 2016

RedBridge lanserar tjänsten Accelerate ihop med Telia - molntjänsten som får dina besökare att stanna längre på sajten.

RedBridge lanserar idag molntjänsten Accelerate som bygger på Telia Web Performance och dess globala CDN (Content Delivery Network). Tjänsten ger webbsidor med snabbare laddtider oavsett var i världen besökaren befinner sig. Effekterna av prestandaförbättringarna mäts i realtid och ger insikter i affärsvärdet av sänkt laddningstid – fler besökare, lägre avvisningsfrekvens och ökad konvertering.
img 27 Januari 2015

RedBridge först ut med svensk PaaS-tjänst - billig applikationsutveckling som inte kräver chefens ok!

RedBridge lanserar idag Apps för verksamheter som vill kunna utveckla och lansera applikationer snabbt och kostnadseffektivt som en tjänst. RedBridge är därmed det första svenskbaserade företaget som erbjuder en applikationsplattform i molnet på den svenska marknaden.
img 04 December 2014

RedBridge AB samarbetar med nästa generations databas MongoDB

MongoDB, Inc har tecknat samarbetsavtal med Open Source specialisten RedBridge AB för att marknadsföra den ledande NoSQL databasen till den svenska marknaden