img 27 Mars 2019

Träffa oss på Management Events "600 Minutes Executive IT"

Strategi, kultur och teknisk playbook för nästa kapitel i den digital transformationen
img 04 Oktober 2018

Labba med oss under en workshop i OpenShift

Välkommen på en eftermiddag där vi hjälper dig prova på egna projekt i containerplattformen OpenShift. Detta tillfälle är det tredje och avslutande del i vår 3-stegsraket om OpenShift.
img 19 September 2018

Välkommen på Seminarium om OpenShift September 2018

Välkommen på ett frukostseminarium med våra skarpaste hjärnor om containerplattformen OpenShift. Evenemanget äger rum i Red Hats lokaler i Kista. Du får med dig värdefulla insikter om hur våra kunder framgångsrikt lanserat nya applikationer med hjälp av OpenShift och praktiska kunskaper om hur din organisation kan öka sin innovationsförmåga.
img 05 September 2018

Träffa oss på Red Hat Forum 2018

Kom och möt oss på Red Hat Forum på Stockholm Waterfront och snacka ny teknik! Vi finns som vanligt på plats för att träffa likasinnade, med popcornmaskinen i högsta hugg.
img 31 Maj 2018

Fira in sommaren med oss. Vi bjuder på hemgrillade hamburgare och spetsteknologi.

Välkommen att fira in sommaren tillsammans med oss på vår innergård torsdag 31 maj. Vi bjuder på hemgrillade hamburgare med gott tillbehör och dryck.
img 16 Maj 2018

AWS Summit 2018

Som samarbetspartner med AWS, med en stor mängd certifieringar inom bolaget är vi självklart där när det är dags att samla alla som är intresserade av dagens och framtidens molnlösningar.
img 28 Mars 2018

Seminarium om containerplattformen OpenShift. Utveckla nya tjänster snabbt som tanken.

Är du också frustrerad över hur smarta idéer och kreativa lösningar hela tiden fastnar i tröga processer? Ta en smartare väg från innovation till produktion med containerplattformen OpenShift. Välkommen på seminarium torsdag 3 maj i Kista.
img 13 September 2017

Red Hat Forum

RedBridge deltog i vanlig ordning på Red Hat Forum som anordnades på biograf Rigoletto i Stockholm.
img 03 Maj 2017

AWS Summit

RedBridge deltog för 5:e gången på AWS Summit i Sverige. I år avslutades konferensen med en AW på Lundqvist & Lindqvist.
img 15 November 2016

Radar Summit

Eventet samlar landets ledande beslutsfattare, påverkare och leverantörer för att tillsammans utvecklas, nätverka och påverka de trender som är mest aktuella och som kommer att ha störst genomslag på IT på den svenska och nordiska marknaden under 2017.
img 20 Oktober 2016

Emeet Stockholm

Emeet är en mötesplats för och av e-handlare och går under temat ”unconference”. Det betyder att det är deltagarna själva som skapar innehållet i konferensen.
img 27 September 2016

Red Hat Forum

Red Hat Forum arrangerades i Stockholm 27/9 i Münchenbryggeriet och kom med de senaste och största nyheterna inom hybridmoln, Integration och Middleware, Mobility, applikationsutveckling, Storage, OpenShift och DevOps-lösningar.
img 07 September 2016

Puppet grundkurs 3 dagar den 7/9 till 9/9

I Puppet grundkurs lär vi ut hur man på ett strukturerat sätt hantera en infrastruktur genom att automatisera manuella rutiner. Kursen ger en inblick i Puppets inbyggda deklarativa språk som är grunden för att kunna skriva manifest som beskriver ett tillstånd. Vi kombinerar föreläsning med relevanta verkliga problem med praktiska övningar under 3 dagar.
img 15 Juni 2016

Puppet grundkurs 3 dagar den 15/6 till 17/6

I Puppet grundkurs lär vi ut hur man på ett strukturerat sätt hantera en infrastruktur genom att automatisera manuella rutiner. Kursen ger en inblick i Puppets inbyggda deklarativa språk som är grunden för att kunna skriva manifest som beskriver ett tillstånd. Vi kombinerar föreläsning med relevanta verkliga problem med praktiska övningar under 3 dagar.
img 21 April 2016

Snabbare utvecklingsloop och laddtider

Docker-containrar och CDN, två tekniker som ger häftigare användarupplevelse! Seminarium på Kungliga Myntkabinettet med talare från Red Hat och Telia.
img 11 Februari 2016

Inflyttningsfest!

Ett stort tack till alla som var med och firade in våra nya lokaler på Gamla Brogatan 26! Ett speciellt tack till DW Interactive som förevigade kvällen på film.
img 21 Oktober 2015

Resan till roligare drift

Automatisering: Glöm back-up på systemdisken.
Föreläsning om automatisering av Per Stene från seminariet Resan till roligare drift.
img 24 November 2014

MongoDB Evening in Stockholm

Seminar with speaker Henrik Ingo from MongoDB and Fredrik Wallenius from Accedo