"RedBridges konsulter ser till att våra system är uppdaterade samt tillgängliga. Deras nagios-övervakning fungerar som ett extra säkerhetslager för oss, där dom kan finna potentiella problem innan dom förverkligas. Denna redundans gör att vi kan fokusera på det vi gör bäst, att utveckla en bra vädertjänst."

"Amazon tillåter oss att bygga stabila dynamiska system, med vilka vi känner oss trygga i att kunna leverera en tillförlitlig tjänst mot våra användare. Vi använder Amazons EC2-tjänst för att snabbt kunna replikera och starta upp nya instanser av våra frontar för att hantera den trafikmängd som för tillfället krävs. Trafiken för våra tjänster varierar kraftigt beroende på hur vädret ser ut, vilket gör EC2 till en mer kostnadseffektiv lösning i jämförelse med traditionella statiska servrar som kräver en högre konstant kostnad. Utöver EC2 nyttjar vi även SES för mailhantering, S3 för uppladdning av grafiskt data samt CloudFront för cachening och effektiv distribution av statiska filer som t.ex. CSS och JavaScript."

Filip Moberg, CTO Klart.se

"Först, supernöjd med er cloud lösning, har letat efter en Svensk "DigitalOcean". Testat ett par olika och ni är klart bäst."

Andreas Wålm

"Vi kom i kontakt med RedBridge i samband med att vår hemsida inte kunde hantera den kraftiga belastningen som vårt tv-program genererade. RedBridge analyserade våra kapacitetsproblem, utvecklade och optimerade tekniska lösningar både på hård- och mjukvarunivå. RedBridge arbetade under en intensiv period på ett väldigt lösningsorienterat och prestigelöst sätt. Utifrån lösningen som RedBridge levererade, kunde vi hantera 10 gånger fler besökare som ville anmäla sig som fadder på vår hemsida. Efter detta arbete har vi inlett ett långsiktigt samarbete med RedBridge, som nu ansvarar för SOS Barnbyars webbhostning och webbservermiljö."

Anders Månsson, Webbansvarig hos SOS Barnbyar

"I came across what I think is the BEST data modelling work I ever saw in Klarna. Apparently, a consultant at RedBridge who works at LiveOps, had put in place a Live report database where he structured almost all Liveops data in an easy-to-use-and-understand logical data model."
"Vilken vecka det varit med deployer till ett stort antal olika miljöer, akuta grejer som behövt fixas i PROD och extremt mycket mail med instruktioner av mer eller mindre bra kvalitet... Jag tycker ni har gjort/gör hela tiden ett strålande jobb! Datacenter-teamet framhöll det idag också på ett möte vi hade, ni levererar verkligen riktigt bra menar de!"

Björn Kvamme, Head of Services & Operations, TUI Nordic

"Vi har jämfört flera svenska leverantörer, och RedBridge har överlägset bäst prestanda. Vi kommer att fortsätta använda er plattform framöver."

Martin Forsberg, VD Lodon AB