Går det undan just nu?

(RedBridge)

image0

I den digitala världen går det alltid fort, inte bara i pulkabacken. Hos oss får du smarta, snabba, skalbara driftlösningar, konsulter som trimmar dina tjänster och kunnigt stöd i avgörande produkt- och licensval.

För oss är du speciell. Till skillnad från traditionella hostingleverantörer där maximalt antal kunder ska dela på samma infrastruktur ger vi dig alltid den kapacitet du behöver.

Din kund är alltid viktigast

Vi vet också hur viktigt det är att snabbt få ut nytt innehåll och nya funktioner för att kunna vara konkurrenskraftig. Därför nöjer vi oss inte med att ta ansvar för att servern lyser grönt. Vi tar ansvar för det som är allra viktigast: att din kund kommer åt tjänsten.

image1

Snabb, flexibel och pålitlig drift

En pålitlig driftlösning med flexibel prestanda är helt avgörande för lönsamheten. När kundtillströmningen går i taket, som under julhandeln och Black Friday, måste du kunna skala upp och ut snabbt utan att behöva betala för extremt hög kapacitet hela året. Utan att bli för teknisk så är kontentan att du alltid får det du betalar för men att du bara betalar för vad du behöver - när du behöver det.

Smarta tjänster som Autoscaling och CDN maxar hastigheten

Tjänster som Autoscaling gör att kapaciteten i din sajt alltid matchar efterfrågan medan CDN/Accelerate maxar din sajts laddningshastigheter och ökar konverteringen. Vi hjälper ett flertal kunder med molnlösningar och är partner med Amazon (AWS) sedan 2007. Läs mer om våra drifttjänster här.

Lansera nya funktioner på minuten

Med ett smart automatiserat releaseförfarande kan du lansera nya funktioner på minuter. Flertalet av våra kunder har en testmiljö där vi först verifierar ny funktionalitet. Det innebär att när en ny applikation når produktionsmiljön är koden redan testad och utprovad. Du slipper sena ändringar som gör att kundupplevelsen blir lidande.

image2

Spetskunskap hos våra arkitekter och utvecklare

Utöver att drifta din applikation hjälper vi dig också att bygga och vidareutveckla såväl infrastruktur som applikationer. Vi förstärker ditt befintliga team med den där extra spetskunskapen eller bidrar med arkitekter och utvecklare från det att ett projekt startar tills det kommer i hamn.

Automatiserad samverkan med devops

Våra uppdrag handlar ofta om att få ihop utvecklarnas strävan efter innovation med driftavdelningens fokus på stabilitet. Vi snabbar upp utvecklingsprocesser med automatiseringsstöd så att din organisation kan jobba snabbt och innovativt utan att äventyra stabilitet och prestanda.


Red Hat

Tillsammans med vår partner Red Hat håller vi open source-flaggan högt. Kunskap, frihet och samarbete ger de bästa förutsättningarna för högkvalitativ innovation.

Kunskap, frihet och samarbete med open source

Eftersom vi håller kunskap och utveckling högt är det naturligt att vi helst jobbar med open source-produkter och öppna standarder. Kunskap, frihet och samarbete ger de bästa förutsättningarna för högkvalitativ innovation. Ett exempel på det är vårt starka partnerskap med Red Hat som också håller open source-flaggan högt. Deras containerplattform Open Shift och molnoperativsystemet Open Stack tillhör några av de allra hetaste erbjudandena vid sidan om trotjänande favoriter som operativsystemet Red Hat Enterprise Linux.

Investera bara i det bästa

Vårt fokus på open source gör att våra kunders investeringar blir mycket kostnadseffektiva och att ingen behöver låsa sig till produktval eller lösningar av andra skäl än att de är de allra bästa för verksamheten. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.

Vill du också ha drift och nya releaser snabbt, smart och enkelt?