Är din e-handel snabb nog för kunderna?

(RedBridge)
drift

I juletider står stora intäkter på spel för landets e-handlare och hastigheten är avgörande. Sega webbplatser tappar kunder och missar affärer. Du slipper problemet med tjänsten Accelerate.

Kunder i det digitala landskapet är otåliga. En laddningstid på två sekunder är vad användare förväntar sig idag. Tar det längre tid söker sig kunderna vidare och du har gått miste om affären.

Bättre ranking och ökad konvertering

E-handlare behöver erbjuda snabba tjänster av två skäl:

  • korta laddningstider förbättrar sökmotorernas ranking och fler hittar till webbplatsen.
  • korta laddningstider ger ökad konvertering, alltså fler köp och bättre lönsamhet.

Accelerate - en prisvärd CDN-lösning

Tjänsten Accelerate löser problemet med sega laddningstider. Accelerate bygger på en så kallad CDN-lösning (Content Delivery Network) i molnet som accelererar statiskt och dynamiskt innehåll närmare slutanvändaren. CDN i sig är inte nytt. Det har länge varit ett av de enklaste sätten att möta kraven på en snabb användarupplevelse. Den stora skillnaden med vår tjänst Accelerate är att du kan nyttja en CDN-lösning till ett rimligt pris.

Direkt tillgång till Telias nät

Dessutom ger Accelerate en jämnare upplevelse för kunden eftersom Accelerate är resultatet av ett samarbete med Telia. Det innebär att våra kunder får direkt tillgång till Telias eget nät istället för att behöva koppla på och av flera gånger. Belastningen på IT-miljön blir också jämnare eftersom de toppar och dalar som skapas av ojämnheter i trafiken sprids ut på de olika noderna i CDN-nätverket.

Minskad risk för störningar och avbrott

Även om merparten av trafiken sker i Sverige kan webbservrar gå i taket om det tillfälligt blir fler samtidiga besökare än normalt. Förutom att öka bandbredden kan användandet av CDN minska risken för störningar och avbrott i IT-miljön. Accelerate ökar även skyddet mot eventuella DDoS-attacker.

En del av vårt molnerbjudande inom drift

Kombinerar du dessutom Accelerate med RedBridges tekniska kompetens står du ännu starkare rustad. Resultatet blir återkommande, lojala kunder istället för att du riskerar störningar med minskade intäkter som följd. Accelerate är en del av RedBridges molnerbjudande inom drift där vi löpande förser våra kunder med lösningar som optimerar sajter.

Snabba upp din e-handel redan idag.

Skaffa Accelerate och boosta julhandeln. Hör av dig till Håkan Melin hakan.melin@redbridge.se eller 0700 808 330.

Läs mer om Accelerate CDN här Accelerate