SimplifiedServer är snabbast på marknaden - och mest prisvärd

(RedBridge)

Du kanske inte behöver någon avancerad serverlösning men jobbar ändå i ett onödigt krångligt system? Du kanske betalar för mer än vad du använder? Nu gör vi livet enklare för dig med SimplifiedServer.

drift

- Vi kände att många av våra kunder skulle klara sig rätt bra med en enklare serverlösning. Det blev vår utmaning och så föddes SimplifiedServer. Den är lätt att sätta upp. En smart, virtuell server med så mycket prestanda som möjligt. Det finns inga konstiga gränssnitt eller annat som står i vägen mellan maskin och människa. “It does what the can says”, säger Jonas Larson, CTO.

Samtidigt har vi sänkt priserna med 30% jämfört med vår tidigare lösning. Vill du slippa krångel och få en enkel serverlösning som du smidigt hanterar själv? Passa på före 30 september. Just nu bjuder vi på 1000 kr att skapa extra servrar för.

Nästa steg i vårt Clouderbjudande

Under åren har vi fått många positiva omdömen för vår publika Cloud-lösning (VPS). När vi destillerade omdömena och lyssnade på våra kunder kom enkelhet, pris och prestanda i fokus. Det blev utgångspunkten för SimplifiedServer. Resultatet är marknadens enklaste, billigaste och snabbaste VPS med den högsta nivån av upptid.

Smidig självbetjäningstjänst

Via en kontrollpanel hanterar du tjänsterna som om den virtuella maskinen stod i din egen datahall. Med ett fåtal val bygger du en server där du väljer storlek och operativsystem. Skapa, starta och stoppa nya virtuella maskiner direkt från din webbläsare. Ta en snapshot (direkt back-up) av det som finns på servern. SimplifiedServer ger dig både överblick och kontroll över användare och kostnader.

  • Ingen uppsägningstid
  • Ingen bindningstid

Samma plattform som RedBridge Premium

Baserad på den kraftfulla hypervisorn KVM får du tillgång till marknadens modernaste servrar med SSD-diskar. Det gör att du kan använda SimplifiedServer för utveckling och test och vår Premium-plattform för produktion. Tillsammans med RedBridge Managed Services tjänster får du en lösning med full support och oslagbar prestanda till ett fantastiskt pris.

Läs mer här eller registrera dig direkt här.