Hitta vägen till Amazon AWS med 50% rabatt.

(RedBridge)

Amazon AWS är idag världsledande på molntjänster. RedBridge är certifierad partner till Amazon sedan 2008. Vi navigerar er tryggt genom alla Amazon AWS-tjänster och ser till att driften blir så kostnadseffektiv som möjligt.

drift

RedBridge Cloud Readiness

Vår nya tjänst RedBridge Cloud Readiness hjälper er att snabbt komma igång med Amazons tjänster i molnet. Utifrån AWS best practices och tidigare erfarenheter av att migrera kunders lösningar till AWS har vi lagt upp det i fyra steg.

Inventering & analys

Vi inventerar er IT-infrastruktur och applikationer kopplat till era krav och önskemål. Vi analyserar verksamhetens säkerhetsbehov och bedömer risker med att flytta applikationer.

Definiera molnstrategi

Baserad på analysen rekommenderar vi en lämplig molnstrategi där vi belyser vilken arkitektur och vilka tjänster som bäst uppfyller kraven. Vi ger er även insikt i hur applikationer distribueras och förvaltas i en molnplattform.

Identifiera lämplig applikation att migrera

Tillsammans med er rangordnar vi de applikationer som får mest värde av att flyttas till Amazon. Vi prioriterar den viktigaste och presenterar en konkret migreringsplan enligt best practices.

Proof Of Concept

Här testas och verifieras i detalj hur er viktigaste applikation fungerar i Amazon AWS. Vi kommer tillsammans gå igenom grunderna i hur man hanterar applikationen från AWS Console.

Enklare drift i AWS med RedBridge AWS Managed Services

AWS-tjänsterna är byggda för minimal drift men verkligheten ser ofta annorlunda ut. De hundratals nya innovationer som AWS släpper varje år kommer att ha påverkan på er arkitektur.

RedBridge kombinerar därför Amazons AWS-tjänster i vår AWS Managed Services där vi tagit fram egenutvecklade tjänster som Larmhantering och Kundportalen. De säkerställer att er applikationsportfölj kontinuerligt optimeras med alla nya innovationer från AWS.

RedBridge AWS Managed Services ger er tillgång till våra AWS-specialister som övervakar applikationsportföljen 24/7/365 och reagerar på oförutsedda störningar. De ger också värdefulla råd om hur ni kan nyttja all nya AWS-tjänster för att optimera er verksamhet.

När RedBridge hanterar den dagliga driften av infrastrukturen i AWS kan ni fokusera helt på er kärnverksamhet. Ni slipper anställa och behålla egna AWS-specialister som tvingas ägna mycket tid till att hålla sig uppdaterade på AWS och finnas tillgängliga dygnet runt för att säkerställa att verksamheten inte drabbas av ovälkomna avbrott.

Den globala aktörens lokala röst

Som lokal och certifierad partner sedan 2008 har vi djupa kunskaper och lång erfarenhet av Amazon AWS. Det gör att ni bara behöver kontakta oss när ni har frågor eller akuta behov.

Redbridge Cloud Readiness för Amazon AWS med 50% rabatt

Under april-maj erbjuder vi RedBridge Cloud Readiness för 20 000 SEK (50% rabatt). Ett fördelaktigt pris för att utvärdera vinsterna med Amazon AWS. Info och beställning om du klickar på bilden ovan.