Har du för liten dörr till din butik i jul? Öka försäljningen med autoscaling!

(Jonas Larson)
drift

Julen närmar sig och det nalkas en tuff och svettig period för e-handlare som både vill tjäna pengar och få välförtjänad julledighet. En tid med hög och varierad webbtrafik där förväntan på smidiga och snabba webbtjänster från användarna är extremt hög. Är din sajt för trög, ja då söker sig kunderna till konkurrentens webbplats för att utföra sina köp och ärenden där istället.

Med RedBridge nya driftstjänst för autoscaling kan du möta en varierad trafikvolym och behålla kunderna på din sajt. Och när andras webbplatser inte levererar kan det bli du som vinner kunderna och ökar intäkterna mest i jul.

Här delar vi vanliga utmaningar hos verksamheter som hanterar skalning manuellt, kanske du känner igen dig? För att visa på vikten av automatisk skalning för att öka försäljningen kan du fundera på nedan viktiga frågor. Vi presenterar även hur RedBridge kan hjälpa dig att öka försäljningen redan i jul med hjälp av autoscaling, vår nya geniala tjänst som vi är först ut i Sverige med.

7 utmaningar med traditionell skalning:

 1. Dyr drift vid överallokering i resurser för att kunna möta trafiktoppar.
 2. Trots tid och resurser på att prognostisera efterfrågan och tillsätta kapacitet så kan sajten inte leverera när trafiken skjuter i höjden.
 3. Låg konverteringsgrad och förlorade intäkter när aktuell efterfrågan inte kan hanteras.
 4. Svårt att smidigt växla upp kapacitet för att expandera på nya marknader.
 5. Missnöjda kunder när krav på snabba svarstider inte möts, för att inte tala om ett skadat varumärke.
 6. Låg ROI vid kampanjer, REA och lansering av nya produkter när webbplatsens tillgänglighet är låg.
 7. Du lägger mer tid på prestandaproblem än att utveckla morgondagens tjänster och sajten störs vid lansering av nya releaser och funktioner.

7 kritiska frågeställningar för din tillväxt:

Vill du se hur autoscaling kan hjälpa dig att växa i en föränderlig värld? Kontakta RedBridge - vi hjälper dig att släppa in alla kunder i butiken!

 1. Vill du se hur autoscaling kan hjälpa dig att växa i en föränderlig värld? Kontakta RedBridge - vi hjälper dig att släppa in alla kunder i butiken!
 2. Vad händer när din sajt har för långa svarstider?
 3. Vilken förväntan har dina kunder på dina webbtjänster?
 4. Agerar konkurrenter snabbare än dig på förändringar på marknaden?
 5. Har du svårt att planera och anpassa kapacitet efter en varierad trafikvolym? Och anpassa arkitektur och infrastruktur därefter?
 6. Pressas du av verksamhetens krav att göra mer med mindre resurser?
 7. Hur drar du nytta av senaste tekniken för att få en kostnadseffektiv IT-drift som samtidigt stödjer smidig utveckling av attraktiva webbtjänster?
 8. Hur kan en investering i överallokering i kapacitet användas till att utveckla verksamheten istället?

Så fungerar RedBridge autoscaling:

 • Vår driftstjänst skalar automatiskt i takt efter behov vilket gör att du kan hantera en varierad trafikvolym utan avbrott och långa svarstider.
 • En lastbalanserare övervakar hur resurserna mår och fördelar lasten för att garantera hög prestanda och den serverkapacitet som krävs för att din webbsajt ska kunna leverera.
 • Du slipper göra lasttester och att låta kunderna vara försökskaniner om lasten håller eller inte eftersom skalningen anpassar sig automatiskt efter trafikvolymen.
 • Du betalar endast för användning av resurser och slipper kostnader för överallokering vilket ger en kostnadseffektiv driftsmiljö.

Vill du se hur autoscaling kan hjälpa dig att växa i en föränderlig värld? Kontakta RedBridge - vi hjälper dig att släppa in alla kunder i butiken!