Stor prissänkning på kraft i molnet

(Jonas Larson)

- upp till 41 % lägre pris ger raketfart

Med vår lägsta prisgaranti får du mer kraft för pengarna och kan än mer kostnadseffektivt dra nytta av vår geniala formel för lönsam IT i molnet. Våra stordriftsfördelar slår igenom i lägre priser när fler och fler kunder använder våra tjänster samtidigt som vi kan dra nytta av fallande priser på ingående komponenter.

Mer kraft för pengarna

Vi har delat in våra olika IaaS-tjänster i olika instanser där var och en har olika mycket RAM-minne och antal processorer (kärnor). För våra största konfigurationer X-Large och Large har vi sänkt priset med 30 % och vår mini konfiguration har vi sänkt med 41 %. Samtidigt introducerar vi två nya instanstyper – high memory och high CPU - som efterfrågas mer och mer av våra kunder.

Läs mer på webben om våra 13 olika instanstyper och de nya priserna för Cloud Services för att se vad som passar just dig. Du kan beställa direkt via vår sajt eller kontakta oss så hjälper vi dig.</p>

Raketfart för dina tjänster

Med moderna servrar i molnet kan du göra mer med mindre. Du får mer resurser över till att hänga med marknadens krav och kan utveckla de produkter och tjänster som efterfrågas internt och externt. Raketfart och raketstart för din kreativitet och framgång till lägre kostnad helt enkelt!

Lägsta prisgaranti i Sverige – så funkar det

Med vår sänkning ligger vi lägst i pris i Sverige för de serverinstanser som vi erbjuder i molnet. Det gör att vi kan erbjuda dig lägsta prisgaranti. Skulle du mot förmodan hitta en motsvarande molntjänst till ett lägre ordinarie pris - kontakta oss så kollar vi priset och ger dig lägsta pris för likvärdig instans. Prisgarantin gäller i Sverige fram till och med sista mars 2015 för såväl nya som befintliga kunder.

Tomten ger fortsatt 1000 kr i rabatt

Under hela december får du 1000 kr i rabatt på det du använder i Cloud Services. Kontakta oss så fixar vi till rabatten eller använd rabattkoden H2O när du registrerar dig för tjänsten.

God Jul och Gott Nytt År önskar genierna på RedBridge