Radar Summit

(Jonas Feist)

Eventet samlar landets ledande beslutsfattare, påverkare och leverantörer för att tillsammans utvecklas, nätverka och påverka de trender som är mest aktuella och som kommer att ha störst genomslag på IT på den svenska och nordiska marknaden under 2017.

+700 kollegor i form av CIO:er och IT-beslutsfattare kommer att finnas på plats. Tillsammans med cirka 100 av landets ledande leverantörsrepresentanter inom respektive inriktning och de främsta experterna och påverkarna, skapas insikter och kunskaper runt alla de spännande utmaningar som kommer under 2017.

Eventets fokus ligger på de trender inom IT som är hetast under 2017. Du kan se fram mot en heldag full av spännande dragningar och möten med fokus på verkliga kund-case.

Jan Närlinge ”Vi digitaliserade redan på 90-talet. Idag handlar allt om informationsövertag” Vi lyssnar till en bransch som för 20 år sedan digitaliserades och som för 10 år sedan påbörjade arbete med att skapa informationsövertag mot sina konkurrenter. Boeings fd Europachef och fd stridspilot berättar om avancerad teknik i dagens digitala flygande plattformar.

Micael Dahlén ”Så formas en ny ekonomi genom ny teknik och kreativitet” Vad ligger i framtiden. Micael Dahlén är ”Rockstjärne”-professorn som är bland de högst rankade i världen inom sitt forskningsfält.