Emeet Stockholm

(Jonas Feist)
Emeet är sedan augusti 2012 en del av gemenskapen på www.Ehandel.se.

Emeet är en mötesplats för och av e-handlare och går under temat ”unconference”. Det betyder att det är deltagarna själva som skapar innehållet i konferensen. Emeet har, likt filmen fightclub, en viktigt regel (men en liten skillnad..) – Du SKALL alltid prata om och sprida budskapet om Emeet och dess agenda. Deras jobb är att tillsammans göra e-handeln starkare och skapa förutsättningarna för att göra Emeet till Sveriges i särklass bästa mötesplats för e-handlare runt om i Norden.

Förutom den övergripande regeln att alltid sprida budskapet om Emeet så finns det ett antal andra viktiga ståndpunkter spå Emeet:

  • På Emeet är vi alla jämnställda. Det spelar ingen roll om din ehandel omsätter 12.000kr eller 120.000.000kr. Här är det inställning och passion som spelar roll.
  • På Emeet finns inga hemligheter. Under årets upplaga av #Emeet satt ebutiker inom exakt samma genre och delade erfarenheter och lärdomar.
  • På Emeet är ingen en konkurrent. Marknaden är idag stor nog för flertalet ebutiker inom samma genre. Låt oss tillsammans istället flytta över köpen från offline till online.
  • På Emeet dömer vi inte. Hjälpa istället för att stjälpa är en enkel regel.
  • På Emeet är kunskap alltid gratis.