Orkestrera dina containers

En containerplattform som grundpelare i utvecklingsorganisationen leder till minskad time to market, högre flexibilitet och innovationsförmåga för utvecklare, och en drastiskt förkortad process för releaser.

Kubernetes på bästa sätt.

Vi sätter upp en containerplattform i form av OpenShift, så att ni enkelt kan komma igång med ett eget kluster - hos er, hos oss, eller i molnet. Tillsammans orkestrerar vi containers på ett sätt som passar er.

24/7 Support

Vi tror på att förstå våra kunders verksamhet och behov för att kunna anpassa vår support efter er.

SLA 99,95

Containerplattformen är byggd för högsta möjliga tillgänglighet och prestanda. Vi garanterar det.

Gröna datacenter

Moderna datacenter drivna på förnybar energi gör att vi gemensamt kan minska klimatpåverkan.

Dev

Fokusera på utveckling och njut av en automatiserad infrastruktur. Standardisering av arbetsflöden, stöd för flera miljöer och arbetssätt enligt CI/CD.

Med ett enkelt gränssnitt kommer man igång snabbt. Det finns även färdiginstallerade och konfigurerade ramverk i plattformen. Välj programmeringsspråk, testa nya idéer när som helst, och styr din egen utvecklingsmiljö. Deploya sedan koden oberoende av underliggande infrastruktur.

Sätt upp en pipeline som automatiskt bygger och testar din applikation vid kodförändringar. Utför kodkvalitetstester och regressionstester för att öka kvaliteten på applikationen, utan extra manuellt arbete.

Berätta mer

Varför containers med RedBridge

Under de senaste åren har vi sett hur containerteknologin har exploderat på den svenska marknaden. Genom de projekt vi genomfört har vi lärt oss mycket, och ser ett tydligt behov hos organisationer att kunna nyttja fördelarna med en containerplattform utan att behöva ta på sig det tidskrävande arbetet att installera och underhålla den.

Vi erbjuder en fullt supporterad och omhändertagen lösning med SLA på hela plattformen. Vi vill att ni ska kunna lyfta blicken och fokusera på utveckling - därför ingår uppdateringar, övervakning, felsökning, backup, patchning, certifikat, support och regelbundna driftsmöten.

Berätta mer

Bli kontaktad av oss. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt.

Fyll i dina uppgifter när du är redo att veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Relaterade kundcase

Läs några av våra kunders berättelser om hur vi samarbetat för att lösa affärsproblem.

Logo for Region Kalmar Län

Region Kalmar Län Case

Konsulter
Den Kubernetes-baserade OpenShift-plattformen har gett Region Kalmar Läns tekniska systemförvaltning...
scania logga

Scania Case

Konsulter
RedBridges utvecklare och arkitekter hade en ledande roll i att skapa ett modernt verktyg för inform...