Specialist infrastruktur (DevOps) - Konsult

 

Är du expert på Linux?

Vi söker dig som har erfarenhet inom Linux och Open Source och vill ta nästa kliv i din karriär. RedBridge är ett företag som ända sedan starten 2003 missionerat för Open Source och hjälpt företag till en mer effektiv IT-miljö.

Varierade uppdrag nära tekniken

På RedBridge dyker vi djupt i tekniken och lär oss av varandra för att förmedla kunskap vidare till våra kunder. Det gör vi bland annat genom att vi träffas på kontoret varje månad och förkovrar oss i någon ny spännande teknik, håller tekniska dragningar för kunder, bjuder in till meetups, RedBridge Academy etc. Vi har nära samarbete med våra partners, bl.a. AWS och RedHat, och de flesta av våra medarbetare är certifierade.

Exempel på uppdrag du kan få som konsult:

  • På uppdrag av våra kunder får du sätta dig in i deras utmaningar kring automatisering, skalbarhet, molnmigrering och att jobba enligt DevOps.
  • Vi är heltäckande i våra olika kompetenser och kan tillsammans leverera på hela stacken – från hårdvara, nätverk mm via OS och middleware till utveckling av applikationer.
  • Som person är din viktigaste egenskap att du har driv och gillar att sätta dig in i, och prova, nya tekniker och verktyg.
  • I dina konsultuppdrag har du sedan möjlighet att, förutom att praktisera dina tekniska kunskaper, komma i kontakt med olika spännande tekniker, miljöer och verksamheter och utifrån det bygga en stor erfarenhetsbank.

Ansök om tjänsten här!

Nu är du mycket nära ditt nya drömjobb! Allt som kvarstår är att fylla i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig inom kort.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, pdf, Max filstorlek: 2 MB.
      Tillåtna filtyper: jpg, pdf