God jul! Har du pyntat servrarna?

 

Black Friday ökar i popularitet

Fler och fler svenskar tycker att Black Friday är det perfekta tillfället att handla julklappar. Förra året spenderade vi 5,3 miljarder på Black Friday enligt PostNord, en ökning med otroliga 46 procent sedan 2016. Är du redo?

Säkert har du redan vässat dina erbjudanden och kampanjer till den 23 november och julhandeln men hur möter du anstormningen av kunder? Har du sett över din serverkapacitet?

Laddningstiderna avgör intäkterna

Laggar sajten är risken stor att kunderna klickar sig någon annanstans. Och varje sekund går att mäta i pengar och intäkter. 40% av användarna lämnar en sajt om den tar mer än tre sekunder att ladda. En sekunds längre laddningstid kan ge 7% sämre konvertering.

E-handeln kulminerar

Black Friday är dagen då online-handeln kulminerar. Enligt PostNord uppgav 52% av de tillfrågade att de bara handlade online.

Garanterat snabba laddtider med Accelerate

Tjänsten Accelerate löser problemet med sega laddningstider. Accelerate bygger på en så kallad CDN-lösning (Content Delivery Network) i molnet som accelererar statiskt och dynamiskt innehåll närmare slutanvändaren.

Dessutom ger Accelerate en jämnare upplevelse för dig som kund eftersom Accelerate är resultatet av ett samarbete med Telia. Som kund får du direkt tillgång till Telias eget nät.

Belastningen på IT-miljön blir också jämnare eftersom de toppar och dalar som skapas av ojämnheter i trafiken sprids ut på de olika noderna i CDN-nätverket.

Accelerate är en del av RedBridges molnerbjudande inom drift där vi löpande förser våra kunder med lösningar som optimerar sajter.

Mer om drift

Snabba upp din e-handel redan idag

Låt inte tekniken begränsa din försäljning på Black Friday och i julhandeln. Hör av dig till oss redan idag!

Relaterade inlägg

Introduktion till Kubernetes och Containerteknologi

Nyhetsbrev
Välj bland 4 resurser att ladda ner på området containerteknologi och multi-cloud.

RedBridge går samman med Binero

Nyhetsbrev
Pressrelease
För att skapa ett komplett erbjudande inom digital infrastruktur och modern applikationsutveckling.