Lediga Tjänster

(Jonas Larson)

Väx med oss

RedBridge är ett kunskapsbaserat teknikföretag inom infrastruktur och programvaruteknik med ett skarpt öga på öppna standarder och Open Source. Nyckeln till vår framgång är kompetenta och engagerade medarbetare.

RedBridge anställda är specialister inom infrastruktur (operativsystem, databaser, server management och middleware) och programvaruteknik (främst Java, Java EE, nästa generations språk och utvecklingsprocesser). Vi arbetar med kunder som kräver ärlighet, pålitlighet och tekniskt ledarskap och vi stödjer dem i alla moment av sina projekt.

RedBridge ger dig en unik möjlighet att vara en aktiv medlem i byggandet av ett större företag, bygga ett professionellt nätverk och vara tillsammans med dina kamrater. Du kommer att ha möjligheten att nå dina högt satta mål och växa i din roll som specialist.

Vi har en platt organisation och din närmaste chef är aldrig långt borta. Du kommer också att kunna ha nära kontakt till arbetskollegor med olika specialistkompetenser som ger dig en fantastisk möjlighet att prova på tekniker som du inte har testat tidigare.

Om du tror att du skulle vilja arbeta för en organisation som vår, älskar att arbeta med enterprise- och web-scale-lösningar antingen på infrastruktur- eller utvecklingssidan och har ett öppet sinne samt viljan att arbeta med olika tekniska utmaningar så tror vi att du är precis rätt person för att bli en av oss.

Vi värderar djup teknisk kompetens och uppmuntrar dig att utveckla dina kunskaper. Du får även möjlighet att bevisa dina tekniska kunskaper för dina branschkollegor genom att vara en aktiv deltagare på tekniska konferenser.