Bli Cloud Native med RedBridge

Molnet erbjuder unika möjligheter att enkelt skala upp, ned och horisontellt. Med rätt arkitektur och kunnande hjälper vi dig till en kostnadseffektiv och fullt skalbar lösning, där du till och med kan slippa underhållet om du vill.

AWS på bästa sätt.

Som partners till Amazon Web Services sedan 2009 har vi många års erfarenhet att hjälpa olika organisationer med sina molnresor. Vårt bästa råd är gratis - gör rätt från början!

Öppna Lösningar

Vi undviker inlåsningseffekter genom att använda öppna teknologier såsom MySQL, PostgreSQL och Apache Active MQ.

Kostnadseffektivitet

Tillsammans bygger vi en lösning med hög prestanda och en smart arkitektur för att nå lägsta möjliga kostnad.

Stabil Drift

Om ni helst vill fokusera på att utveckla lösningar tar vi gärna hand om 24/7 övervakning, larmhantering och drift av applikationerna.

Cloud Native innebär Microservices

Monoliter går snabbt att bygga, men är svåra att skala och uppdatera. Genom att istället bygga applikationer som en sammansättning av modulära och oberoende komponenter, kallade microservices eller mikrotjänster, går det mycket enklare att skala. Förändringar i koden kan också deployas snabbare, vilket i längden leder till ökad innovation och minskad time-to-market.

Förutom en arkitektur byggd på microservices är det den underliggande infrastrukturen som avgör hur snabbt ens användare får tillgång till kodförbättringar och nya applikationer. AWS erbjuder flera alternativ att för att köra sina mikrotjänster i containers. Däribland AWS Elastic Container service (ECS), AWS Elastic Kubernetes Service (EKS) och AWS Openshift on AWS (ROSA).

Dessutom hjälper vi gärna till med att bygga robusta och automatiserade pipelines för leverans av kod enligt CI/CD (continuous integration, continuous delivery).

Vi hjälper dig välja rätt och att få till en molnmiljö som kan leverera över förväntningarna.

Ta mig till molnet!

Varför molnet med RedBridge

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att dra nytta av fördelarna med AWS, och att undvika de vanliga fallgroparna. För att era utvecklare ska kunna fokusera på det de gör bäst, att utveckla.

Därför erbjuder vi en direktlina till vår operationsavdelning som sköter övervakning, larmhantering, uppdateringar av operativsystem, felsökningar, backup, patchning, certifikat och en kunnig support som är insatt i hur just er lösning fungerar.

Berätta mer

Bli kontaktad av oss. Vi hör av oss till dig så snart som möjligt.

Fyll i dina uppgifter när du är redo att veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Relaterade kundcase

Läs några av våra kunders berättelser om hur vi samarbetat för att lösa affärsproblem.

Logo for Region Kalmar Län

Region Kalmar Län Case

Konsulter
Den Kubernetes-baserade OpenShift-plattformen har gett Region Kalmar Läns tekniska systemförvaltning...
scania logga

Scania Case

Konsulter
RedBridges utvecklare och arkitekter hade en ledande roll i att skapa ett modernt verktyg för inform...