Account Manager

Är du säljaren som siktar mot stjärnorna men kan nöja dig med att landa bland molnen?

 

Vilka är RedBridge?

Hos oss på RedBridge stavas nyckeln till framgång Open Source. Sedan 2003 har vi gett våra kunder större valfrihet och möjlighet att modernisera sina IT-miljöer på ett kostnadseffektivt sätt, där Open Source självklart står i första led. Vi är ett konsultbolag med kunder inom privat och offentlig sektor, från det mindre startup-bolaget till det större industriföretaget.

Vårt publika moln är det lokala alternativet och komplementet till globala hyperscalers. Vi bygger på den öppna plattformen OpenStack och tillhandahåller marknadsledande prestanda till en mycket fördelaktig prisbild. Vår molnplattform är byggd och utvecklad för det hybrida landskapet och multicloud-miljöer. Vårt publika moln erbjuder allt från enkel hantering av virtuella servrar, till möjligheten att bygga fullt automatiserade och skalbara plattformar med orkestreringsmallar. 

 

Vad innebär rollen och vad kommer du att göra?

I rollen som Account Manager kommer du få ta stort ansvar kring försäljning av våra moln- och containertjänster. Vi arbetar med flera olika typer av bolag inom olika branscher och sektorer. Allt från offentlig till privat sektor, till start-ups och medelstora bolag. Du kommer att arbeta nära vårt säljteam, arkitekter och presales för att hitta nya kunder, driva försäljning och designa lösningar som passar oss och våra kunder.

Du får ansvar för att driva hela säljprocessen från första kundkontakt till påskriven offert. Du kommer att arbeta med flertalet olika typer av kunder för att driva flertalet affärer och försäljningar. I rollen kommer du bland annat även att arbeta med: 

- Prospektering av kunder

- Anordna och driva kundmöte

- Hitta passande lösningar för kund

- Sammanställa offerter

- Driva merförsäljning

- Avtalsförhandling 

För att passa in hos oss så tror vi att du har ungefär fem eller fler års erfarenhet inom försäljning. Då våra kunder ofta har en djup teknisk förståelse ser vi gärna att du är tekniskt kunnig, så att du förstår teknikens pussel och ser hur de olika bitarna hänger ihop. Det är även ett extra plus om du har koll på drift i cloudmiljöer.

 

Varför ska du arbeta hos oss på RedBridge?

Hos oss på RedBridge får du möjlighet arbeta med försäljning av tekniska produkter och lösningar som efterfrågas av stora techbolag, nystartade start-ups och andra samhällsnyttiga organisationer för att utveckla molntjänster. Du kommer till en trygg arbetsplats med gott kamratskap och trevlig stämning där vi umgås under gemensamma aktiviteter, såsom teknikkvällar och utomlandsresor. Tillsammans har vi skapat en familjär och respektfull kultur där vi hjälper och stöttar varandra för att lyckas i våra uppdrag.

På RedBridge dyker vi djupt i tekniken och lär oss av varandra för att förmedla kunskap vidare till våra kunder, vilket gör att även din tekniska förståelse kommer att utvecklas. Som person är du prestigelös, ambitiös och ansvarsfull. Då du kommer jobba nära våra kunder i många olika branscher behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har vilja att utvecklas och växa med oss, där du tar ansvar för att driva affären samt vara med och påverka hur vi arbetar med försäljning.

Arbetet kommer att ske med bas i Stockholm med möjlighet till distansarbete till viss del. Resor i tjänst kan förekomma.

 

Vad får du av RedBridge?

- Konkurrenskraftig lön

- Möjlighet till distansarbete

- Kontinuerlig kompetensutveckling

- Skarpa och teknikhungriga kollegor

- Konferensresor, kickoff och studiebesök

- Flexibilitet i semestermodell, privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning enligt ITP1, friskvårdsbidrag mm. 

Har du några funderingar kring RedBridge eller om rollen, läs mer på https://www.redbridge.se/ eller hör av dig till albin.kronblad@redbridge.se

Ansök om tjänsten här!

Habitasse platea dictumst. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, pdf, Max filstorlek: 2 MB.
      Tillåtna filtyper: jpg, pdf