Partners

(Jonas Larson)

Partners

redhat
RedBridge är Premier Partner till Red Hat. Red Hat är världens största leverantör av Enterprise baserade Open Source lösningar.
aws
Amazon Web Services är en av de ledande molnplattformar och det ger en pålitlig, skalbar och relativt billig uppsättning av datortjänster. Amazon Web Services (AWS) moln skapades 2006. RedBridge insåg tidigt potentialen och började leverera AWS tjänster till kunder redan 2009. Idag är det möjligt att erhålla datortjänster i Nordamerika, Europa, Brasilien, Singapore, Japan och Australien, där kunder i alla branscher att dra nytta av molnets möjligheter.
puppetlabs
PuppetLabs är leverantören av Puppet, en open source plattform som automatiserar konfigurationshantering och provisioning. Puppet tar bort smärtan av att manuellt konfigurera servrar genom att ge systemadministratörer en enkel och återanvändbar plattform.
hortonworks
Hortonworks Redbridge hjälpa organisationer att förstå hur de inför Big Data i sina befintliga IT-strategier i Sverige och Norden. Med vår bas i Open Source och managed service har vi kunskap för att bygga nästa generation av federerade infrastrukturmiljöer. Med våra professionella tjänster kan vi hjälpa företag att bedöma och distribuera kostnadseffektiva molninfrastruktur, och påskynda övergången till molnet.
telia
Telia är det senaste och mest moderna Content Delivery Network (CDN) i de Nordiska länderna. De levererar all data, varsomhelst, närsomhelst, allt tack vare världens första CDN federation och deras enormt starka regionala koppling.
zimbra
Zimbra är den ledande Open Source baserade samverkanslösningen med bla e-post, kalender och kontakter. För mer information om Zimbra, besök www.zimbra.com